Înscriere


MENȚIUNI

Înscrierile online se pot realiza până pe data de 13 septembrie 2019. După această dată nu va mai fi posibilă înscrierea sub această formă.


NU SE POT REALIZA ÎNSCRIERI MULTIPLE FOLOSIND ACEEAȘI ADRESĂ DE E-MAIL. 


– Înscrierea se va putea realiza după data de 13 septembrie 2019 numai la fața locului achitând o donație de participarede 90 RON pentru proba de semimaraton și de 80 de RON pentru proba de cross.

– Donația de participare nu se returnează şi nu este transmisibilă unui alt concurent. Singura posibilitate de returnare există printr-un act medical care atestă probleme medicale dobândite după înscrierea în competiţie, cu cel puţin 7 zile înainte de data oficială a acțiunii sportive.

– După ce sportivul s-a înscris online, are obligația de a achita donația de participare prin virament bancar și să expedieze dovada pe adresa de e-mail a competiției: ascotidtrailrace@gmail.com. După ce plata este efectuată, înscrierea sportivului în competiția ASCOTID Trail Race va fi validată ÎN TERMEN DE 7 ZILE LUCRĂTOARE.

– În cazul în care donația nu a fost achitată în termenul stabilit, sportivul va fi retras din lista de participanți.


Cont pentru achitarea donației de participare

  • Asociatia Copiilor si Tinerilor Diabetici Mures
  • Cod bancar (IBAN): RO73 BTRL RONC RT00 A496 8502
  • Date tranzacție: Nume și Prenume PARTICIPANT, Donație de participare ASCOTID Trail Race, proba (Semimaraton, Cross, Cursă copii, Mami și Bebe)
Momentan inregistrarile sunt oprite.