Înscriere

Mențiuni

Înscrierile online se pot realiza până pe data de 20 septembrie 2017. După această dată nu va mai fi posibilă înscrierea sub această formă.

- Înscrierea se va putea realiza după data de 20 septembrie 2017 numai la fața locului achitând o taxă de 100 de lei pentru proba de semimaraton și o taxă de 75 de lei pentru proba de cross.

- Înscrierea la Cursa de copii se va putea realiza online până la data de 20 septembrie 2017, asigurând kit întreg de participare.

- Taxa de înscriere nu se returnează şi nu este transmisibilă unui alt concurent. Singura posibilitate de returnare există printr-un act medical care atestă o serie de probleme medicale dobândite după înscrierea în competiţie, cu cel puţin 7 zile înainte de data oficială a acțiunii sportive.

- După ce sportivul s-a înscris online, are obligația de a achita taxa de participare prin virament bancar, și să expedieze dovata pe adresa de e-mail a competiției: ascotidtrailrace@gmail.com. După ce plata este efectuată, înscrierea sportivului în competiția ASCOTID Trail Race va fi validată.

- În cazul în care taxa nu a fost achitată în termenul stabilit, sportivul va fi retras din lista de participanți.

Cont pentru achitarea taxei de participare

  • Asociatia Copiilor si Tinerilor Diabetici Mures
  • Cod bancar (IBAN): RO73 BTRL RONC RT00 A496 8502

  • Date tranzacție: Nume și Prenume, Taxă de participare ASCOTID Trail Race, proba (semimaraton, cross).
Traseu semimaraton Traseu cros Traseu copii
Dragos Bucur - ASCOTID

Ultimele știri

Înscrieri Cros și Semimaraton

Înscrierilor continuă pentru probele de Cros și Semimaraton până pe data de 25.09.201!, iar până pe data de 27 Mai mult...

Cursa copiilor

Înscrierile pentru Cursa de Copii

Dragi participanți, Fiind data de 20 septembrie, închidem înscrierile pentru Cursa Copiilor. Acestea se vor mai pu Mai mult...

Premiere 2017

Premiere

Dragi participanți, anunțăm premierea pentru proba de SEMIMARATON și pentru proba de CROS, OPEN, Masculin și Fem Mai mult...