Înscriere

Mențiuni

Înscrierile online se pot realiza până pe data de 20 septembrie 2017. După această dată nu va mai fi posibilă înscrierea sub această formă.

- Înscrierea se va putea realiza după data de 20 septembrie 2017 numai la fața locului achitând o taxă de 100 de lei pentru proba de semimaraton și o taxă de 75 de lei pentru proba de cross.

- Înscrierea la Cursa de copii se va putea realiza online până la data de 20 septembrie 2017, asigurând kit întreg de participare.

- Taxa de înscriere nu se returnează şi nu este transmisibilă unui alt concurent. Singura posibilitate de returnare există printr-un act medical care atestă o serie de probleme medicale dobândite după înscrierea în competiţie, cu cel puţin 7 zile înainte de data oficială a acțiunii sportive.

- După ce sportivul s-a înscris online, are obligația de a achita taxa de participare prin virament bancar, și să expedieze dovata pe adresa de e-mail a competiției: ascotidtrailrace@gmail.com. După ce plata este efectuată, înscrierea sportivului în competiția ASCOTID Trail Race va fi validată.

- În cazul în care taxa nu a fost achitată în termenul stabilit, sportivul va fi retras din lista de participanți.

Cont pentru achitarea taxei de participare

  • Asociatia Copiilor si Tinerilor Diabetici Mures
  • Cod bancar (IBAN): RO73 BTRL RONC RT00 A496 8502

  • Date tranzacție: Nume și Prenume, Taxă de participare ASCOTID Trail Race, proba (semimaraton, cross).
Traseu semimaraton Traseu cros Traseu copii
Dragos Bucur - ASCOTID

Ultimele știri

Photo: Bereczky Sándor

After Event Movie

ASCOTID Trail Race, ediţia cu numărul 3, 2017. Un eveniment plin de emoţie. https://youtu.be/Y7B7aM1JDjU

Mai mult...

În loc de încheiere

Dragi participanți, voluntari, sponsori, parteneri, vă mulțumim!   Împreună am crescut în fiecare an iar parti Mai mult...

30.09.2017

Dragi participanți, Kit-uri le de participare sunt pregătite. Vă așteptăm mâine, în intervalul 17-19, în Ceta Mai mult...