***ÎNSCRIERILE PENTRU ASCOTID TRAIL RACE 2023 S-AU ÎNCHEIAT!***
Vă mai puteți înscrie la fața locului (la linia de start ASCOTID TRAIL RACE) pe data de 30.09.2023, în limita locurilor stabilite de organizator.
Vă așteptăm cu drag!

MENȚIUNI

Înscrierile online se pot realiza până pe data de 16.09.2023. După această dată nu va mai fi posibilă înscrierea sub această formă.

NU SE POT REALIZA ÎNSCRIERI MULTIPLE FOLOSIND ACEEAȘI ADRESĂ DE E-MAIL. 

– Înscrierea se va putea realiza după data de 16.09.2023 numai la fața locului, în ziua competiției, achitând donația de participare de: 160 RON pentru proba de semimaraton, de 140 RON pentru proba de cros, 50 RON pentru proba Family și 25 RON pentru probele de copii, în limita numerelor de participare puse la dispoziție de organizator.

– Donația de participare nu se returnează şi nu este transmisibilă unui alt concurent. Singura posibilitate de returnare există printr-un act medical care atestă probleme medicale dobândite după înscrierea în competiţie, cu cel puţin 7 zile înainte de data oficială a acțiunii sportive.

– După ce sportivul s-a înscris online, are obligația de a achita donația de participare prin Card Bancar prin Mobilpay sau virament bancar iar în acest caz să expedieze dovada pe adresa de e-mail a competiției: trailrace.ascotid@gmail.com. După ce plata este efectuată, înscrierea sportivului în competiția ASCOTID Trail Race va fi validată ÎN TERMEN DE 3 ZILE LUCRĂTOARE.

– În cazul în care donația nu a fost achitată în termenul stabilit, sportivul va fi retras din lista de participanți.

Cont pentru achitarea donației de participare

  1. Card bancar prin Mobilpay.
  1. Cont bancar
  • Asociatia Copiilor si Tinerilor Diabetici Mures (ASCOTID )
  • Cod bancar (IBAN): RO73 BTRL RONC RT00 A496 8502
  • Date tranzacție: Nume și Prenume PARTICIPANT, Donație de participare ASCOTID Trail Race, proba (Semimaraton, Cros, Cursă copii, Family)
Scroll to Top