Start înscrieri

Bună seara,

După cum am promis, pe data de 18.05.2016 deschidem înscrierile pentru a II-a ediție a competiției sportive ASCOTID Trail Race, care va avea loc în Tîrgu Mureş, pe data de 11.09.2016. Drept urmare, pe pagina web (www.ascotid.trailrace.ro ) veţi găsi detalii referitoare înscrierii, kit-ului de participare, parteneri, cât şi alte informaţii care vizează cele trei probe ale competiției sportive: cros (8 km), semi maraton (21 km), cursa de copii (1,5 km).

Menţiunile pe care dorim să le facem sunt referitoare traseului competiţional. Astfel, precizăm faptul că traseul de cros va fi precum cel prezentat pe pagina web, la fel şi cursa de copii. Probei de semimaraton, în urma activităţii de anul trecut dorim să îi aducem o serie de îmbunătăţiri şi putem spune faptul că aceasta se va modifica în proporţie de 25%. Drept urmare, trasul competiţional exact, pentru cele trei probe ale competiţiei, va fi postat până pe data de 05.06.2016, cu scuzele de rigoare din pricina condițiilor tehnice.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm în număr cât mai mare alături de noi pe data de 11.09.2016.

Ultimele știri

ASCOTID Trail Race vă propune o nouă cursă în acest an. Sub premiza IMPROVING LIVES FIGHTING DIABETES, v-am preg Mai mult...

Ediția a IV-a – Noutăți

Pregătirile competiției continuă… Ne bucurăm să vă anunțăm că Roche, Sanofi Aventis, Novo Nordisk  Mai mult...

Start înscrieri – ediția 2018

Dragi sportivi, Ne bucurăm să vă anunțăm că astăzi, 15 Mai 2018, dăm startul înscrierilor pentru ediția cu Mai mult...